Kursus & events

Jeg tilbyder at afholde forskellige events og kurser indenfor yoga og massage. Det kan du læse meget mere om herunder.

Stræk og drik
Jeg tilbyder “Stræk og drik” i samarbejde med Holdtræning Odense. Det egner sig særligt godt til polterabends, fødselsdage eller teambuilding.

På en “Stræk og drik” time vil i blive guidet igennem en række legende stillinger, der udfordrer balancen og kreativiteten. I har nemlig et glas med rosé eller en drink efter eget valg i hånden igennem timen. Det handler altså om, ikke at spilde alt for meget på sin sidemakker mens man skåler!

Varighed: 1 time – kontakt mig for pris.

Børneyoga & massage for fagfolk

Dette kursus er rettet mod personale på skoler og daginstitutioner. Jeg er uddannet skolelærer, og har arbejdet på både almen- og specialområdet i mine fem år som lærer. Jeg har brugt både yoga og massage som et pædagogisk værktøj, og nu vil jeg gerne dele min viden med flere!

Takket været min pædagogiske uddannelse, griber jeg brugen af både yoga og massage lidt anderledes an, end du normalt vil opleve fra yogalærer og massører.

Jeg har videnskabeligt syn på brugen af yoga og massage til børn og unge, og jeg har gennem årerne udviklet et gennemtestet system baseret på videnskab og pædagogiske teorier.

Vil du gerne lære, hvordan du kan bruge yoga og massage i dit virke som lærer eller pædagog, så tøv ikke med at tage kontakt til mig! Jeg har forløb i forskellige former, og tilpasser gerne så det passer til lige netop jeres skole eller daginstitution.

Kurset er oplagt at bruge som indhold på en pædagogisk dag.

Varighed: fra 2,5 time til 12 timer fordelt over to dage.

Pris: 1500 kr. pr. time.