Fysiurgisk massage

Professionel fysiurgisk massage er i langt de fleste tilfælde en yderst effektiv behandlingsform for forskellige muskulære lidelser.

I min lille klinik afhjælper jeg mennesker med overbelastninger i musklerne. Det kan fx være forårsaget af stillesidende kontorarbejde eller pludselige traumer.

Fysiurgisk massage er også en yderst effektiv behandling mod spændingshovedpine!

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er afledt af ordet “fysiurgi”. Ved det ord forståes det “at behandle lidelser i bevægeapperatet ved hjælp af forskellige mekaniske principper. Herunder massage, strækteknikker osv.

I almindelighed har massage en lang række positive virkninger som både kan give fysisk og psykisk velvære.

Men hvor den almindelige massage, Thai massage og andre holistiske former primært giver velvære, er den professionelle fysiurgiske massage en meget specifik massageform.

Den fysiurgiske massage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd.

Massagen ved denne form for behandling er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på. Professionel fysiurgisk massage er derfor – udover at give velvære – en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele.

En erfaren og/eller dygtig behandler kan alene via sine fingre og hænder, mærke vævets tilstand. Hermed kan behandleren palpere sig frem til ændringer i vævet – det sker både undervejs i behandlingen og fra gang til gang. På grund af dette, kan jeg løbende tilrette både behandling, råd og vejledning.

En korrekt udført fysiurgisk massage har en lang række forskellige forebyggende og restituerende virkninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *